top of page
Psykolog Kristiansand

Våre tjenester

SPIRE henvender seg først og fremst til privatpersoner som har behov for bistand av og kontakt med psykolog. På denne siden ser du hva vi kan tilby. Ta kontakt med oss om du har spørsmål, eller forespørsler. Vi strekker oss langt i å bistå med det du trenger hjelp til.

Psykolog Kristiansand
Individualterapi

Psykologene i SPIRE har spesiell kompetanse på individualterapi og har bred erfaring med å møte mennesker med ulike utfordringer og i forskjellige livssituasjoner. Om du har et klart definert problem, eller om det kan være vanskelig å sette ord på vil våre psykologer jobbe sammen med deg om å finne veien ut av vanskelighetene.

Parterapi Kristiansand
Parterapi

Noen ganger kan det være vanskelig å få samlivet til å fungere. Kanskje kommunikasjonen ikke alltid er like god, og konfliktnivået høyt. Andre ganger kan en ha opplevd tillitsbrudd og svik. Det å få noen utenforstående å sparre med kan være til god hjelp for å bedre samlivet.

Veiledning psykolog kristiansand
Coaching

Vi tilbyr coaching for ledere, idrettsutøvere eller andre som ønsker støtte til å nå egne mål.

EMDR traumebehandling
Traumebehandling kristiansand

Flere av våre psykologer har kompetanse på traumebehandligsformen EMDR. Dette er en anerkjent og effektiv behandling for ettervirkninger etter større og mindre traumer. For mer informasjon om metoden, se EMDR Norge sine hjemmesider.

Veiledning psykolog kristiansand
E-terapi

Vi har psykologer med særlig kompetanse på e-terapi. Om det er vanskelig for deg å komme til våre kontorer, eller ønsker du e-terapi av andre grunner har vi sikre løsninger for å tilby terapi over internett.

Veiledning psykolog kristiansand
Veiledning

Vi tilbyr veiledning til eksempelvis institusjoner, barnevern, skoler og bedrifter etter nærmere avtale.

Kurs undervisning Kristiansand
Kurs og undervisning
Kurs og undervisning

Vi skreddersyr kurs og undervisningsopplegg etter dine behov, og har et nært samarbeid med andre aktører der vi selv kommer til kort. Om du har psykologfaglige eller psykososiale tema du ønsker belyst, er du velkommen til en uforpliktende drøfting av dette med oss.

Psykolog i Kristiansand
Andre oppdrag

Trenger du en psykolog til andre oppgaver enn det som er nevnt her, tar vi gjerne en prat om dette. Vi strekker oss langt for å bistå med det du trenger hjelp til!

 

post@spirepsykolog.no

Telefon: 46 12 46 14

 

bottom of page