Psykolog Kristiansand

Kontakt og timebestilling

For å bestille time bruker du timebestillingen under. All informasjon er kryptert, og oppbevares i tråd med forskrift om journal.

Ta kontakt med psykologspesialist og daglig leder Tor André Fjellstad på 46 12 46 14 om du ikke finner ledig tid i kalenderen eller ønsker time innen 24 timer. Tor André kan også kontaktes ved andre spørsmål, på samme telefonnummer eller på post@spirepsykolog.no. Unngå å sende sensitiv informasjon elektronisk. 

 

Vi har kontor i tredje etasje i Helsehuset i Markens gate 42. Her finner du også venterommet. Om ettermiddagen og kvelden kan hovedinngangen i Markens gate være låst, og du må da bruke inngang B i Christian IVs gate. 

Akkurat nå har vi stor pågang, noe som betyr at det kan gå litt lenger tid enn vanlig, før du finner ledig tid i bookingsystemet. Om du trenger noen å snakke med før du får time hos oss, kan vi anbefale terapeutene i Psyk Assist, som er SPIREs søsterselskap. Her møter du ikke psykologer, men erfarne samtalepartnere med helse- og sosalfaglig utdannelse og lang erfaring med samtaler. Du bestiller time her.

 

post@spirepsykolog.no

Telefon: 46 12 46 14