Psykolog Kristiansand

Kontakt og timebestilling

For å bestille time bruker du timebestillingen under. All informasjon er kryptert, og oppbevares i tråd med forskrift om journal.

Ta kontakt med psykologspesialist og daglig leder Tor André Fjellstad på 46 12 46 14 om du ikke finner ledig tid i kalenderen eller ønsker time innen 24 timer. Tor André kan også kontaktes ved andre spørsmål, på samme telefonnummer eller på post@spirepsykolog.no. Unngå å sende sensitiv informasjon elektronisk. 

 

Vi har kontor i tredje etasje i Helsehuset i Markens gate 42, mens venterommet vårt er i andre etasje. Om ettermiddagen og kvelden kan hovedinngangen i Markens gate være låst, og du må da bruke inngang B i Christian IVs gate. 

I perioder med stor pågang, vil du måtte lete et stykke frem i tid, for å finne ledig tid. Om du ønsker noen å snakke med før du får time hos psykolog, kan vi anbefale vårt søsterselskap Psyk Assist. Her finner du ikke psykologer, men andre terapeuter med helse- og sosialfaglig bakgrunn på masternivå, og med lang erfaring fra samtale. Du bestiller time her.

 

post@spirepsykolog.no

Telefon: 46 12 46 14