top of page
Psykolog Kristiansand

Priser og praktisk

Du trenger ikke henvisning fra lege for å få time hos oss, men dersom du ønsker behandling med refusjon fra trygdeverket må det foreligge henvisning. Mange får dekket behandling av arbeidsgivere, enten gjennom helseforsikring eller ved at arbeidsgiver betaler. Vi har kortbetaling og utsteder ikke faktura. Om ønskelig kan du forhåndsbetale timen ved bestilling gjennom vår online timebestillingside.

Priser
 

Individualterapi 

1350,- 45 minutter 

Om du har henvisning fra lege, kan psykolog Tor André Fjellstad tilby behandling til redusert pris til pasienter som ønsker å gå i langtids terapi 1-2 ganger i uken. For å komme i betraktning til ordningen, må du ha henvisning fra lege. Ta kontakt for nærmere informasjon. De øvrige psykologene i SPIRE har ikke refusjonsordning.

E-terapi

1350,- 45 minutter

Par-, familieterapi og foreldreveiledning

1750,- 45 minutter 

2900,- 75 minutter

For klienter under 18 år må foresatte være kontaktperson.

Vi anbefaler 75 minutters konsultasjoner ved par- og familieterapi.

 

Hastetimer

Når det er behov for time før neste ledige ordinære time, faktureres et tillegg på 50%. Tilgjengeligheten på hastetimer avhenger til en hver tid av vår kapasitet. For øyeblikkelig hjelp skal fastlege kontaktes, eventuelt legevakten dersom legekontoret er stengt.

Telefonkonsultasjon

400,- per påbegynte 15 min. Etterarbeid kommer i tillegg.

 

Skriftlig arbeid

Skriftlig arbeid som epikriser, uttalelser, rapporter etc. faktureres etter medgått tid, 1.350,- per time.

 

Avbestillingsfrister

Timer som ikke er avbestilt eller endret innen 72 timer før avtalt tid må betales i sin helhet. Dette gjelder også ved avbud som følge av sykdom. Ved å benytte våre tjenester, aksepteres disse vilkårene

Dersom du eller noen du bor med er i karantene eller isolasjon, eller du har symptomer på luftveisinfeksjon, må du kontakte psykologen du har avtale hos, på nummeret du har fått oppgitt. Din psykolog vil da sende deg en lenke til videokonsultasjon, og avtalen endres fra terapi med oppmøte, til videokonsultasjon. For din egen sikkerhet, kan du også oppleve at timen din blir endret, dersom psykologen din rammes av det forestående. Endring fra terapi med oppmøte, til videokonsultasjon, gir ikke rett til prisavslag, eller refusjon, og timen vil bli belastes som en ordinær avtale. Ved å bestille time hos oss, aksepteres disse vilkårene. Takk for forståelsen!

Bedriftskunder

For bedriftskunder og i tilfeller hvor tredjepart betaler (forsikringsselskap, arbeidsgiver og andre) gjelder egne priser.

 

 

Priser per 01.08.22. Prisene reguleres årlig.

 

post@spirepsykolog.no

Telefon: 46 12 46 14

 

bottom of page